dilluns, 10 de març del 2014

Sketch Swap


Aquests dos dibuixos són d'una sèrie ("Intentant dominar el llapis") que vaig fer per celebrar, d'alguna manera, l'esdeveniment de l'intercanvi de dibuixos a nivell internacional i agraïr a tots els sketchers de diferents països que  van participar en l' anomenat Sketch Swap del 8 de febrer de 2014. Va ser una experiència molt divertiva, proposada per en Marc Holmes de Montreal, al qual vull felicitar des d'aquesta pàgina. Si us interessa el tema o voleu participar en una propera edició podeu obtenir més informació a:


I aquest és el tema que vaig enviar a la meva sketch partner, la Sarah Robinson de l'Île-Perrot, al Quebec. És una vista del Port Pelegri de Calella. Vaig anar tant de pressa que vaig oblidar d'escanejar el dibuix un cop acabat. Llàstima! Ella em diu que s'hi pot sentir l'aire fresc i càlid i que només ha vist palmeres un cop a la seva vida, a Florida, i que recorda lo suau que era l'aire (pobreta...nooo??). Sembla que l'hi ha agradat! Aquí, acabant de pintar i fent els darrers retocs a l'estudi.


I aquest és el seu dibuix, el que va fer per a mi, és una vista de la tanca d'arbusts dels seu pati, colgada de neu. Tot l'hivern així..bufaa. No li canvio pas.